„RQ Water Experience Park and Spa“ turės 21 baseiną ir maudymosi zonas, SPA centrą. Visgi pagrindinis objekto akcentas bus didžiulis vandens kalnelių bokštas, rašoma „The Sun“.

Dalis parko bus skirta vengrų kultūrai, pavyzdžiui, sodos vandeniui, kurį, šalies teigimu, XIX a. išrado vengrų mokslininkas Anyosas Jedlikas. Nuotraukose taip pat matyti keletas baseinų, įsiterpusių tarp medinių takų ir žalių plotų.

Anot „Daily News Hungary“, projektas kainavo daugiau nei 60 mln. eurų ir, kaip manoma, tai yra didžiausia pinigų suma, investuota į SPA centrą Vengrijoje. Naujasis vandens parkas apibūdinamas kaip „keičiantis šalies žaidimo taisykles“ ir taps vienu pažangiausių vandens parkų Europoje.

Gyoro mieste įsikūrusį vandens parką galima lengvai pasiekti per tris Europos sostines. Iš Vengrijos sostinės Budapešto iki vandens parko galima nuvažiuoti per 60 minučių. Panašiu atstumu yra nutolusios Bratislava (Slovakija) ir Viena (Austrija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją