Praeitą savaitę buvo pranešta, kad dėl karo Izraelyje stabdomos kelionės į šią šalį. Apie galimybę stabdyti išvykas į kaimynines šalis – Egiptą ir Jordaniją – kalbėta nebuvo bei tikinta, jog ten atostogauti yra saugu.

Vis dėlto penktadienio vakarą naujienų agentūra BNS pranešė, kad „Novaturas“ keliones į Jordaniją nutraukia.

Jordanija

Komentuodama situaciją Delfi, „Novaturo“ komunikacijos vadovė Miglė Bielinytė aiškina, jog toks sprendimas buvo priimtas įvertinus visas aplinkybes dėl įvykių Izraelyje ir matant sumažėjusią paklausą kelionėms Jordanijoje.

„Keliautojų saugumas bei rūpestis klientais yra svarbiausi mūsų prioritetai. Iki vasario pabaigos nevykdysime skrydžių į šią kryptį, kelionės į Jordaniją planuojamos kovo mėnesiui.

Klientams, kurie savo kelionę iš Lietuvos į Jordaniją buvo susiplanavę laikotarpiui nuo lapkričio iki vasario pabaigos, suteikiame lankstumą ir pasiūlėme pasirinkti jiems tinkamą alternatyvų kelionės variantą. Pirma, savo kelionę į Jordaniją jie gali persikelti kovo mėnesiui be papildomų keitimo ar rezervavimo mokesčių.

Taip pat suteikiame galimybę pasirinkti iš kitų mūsų siūlomų kelionių krypčių pasinaudojant tam tikromis nuolaidomis. Detalesnė informacija apie visus galimus variantus klientus pasiekia per agentus, su kuriais jie derino savo kelionę į Jordaniją iki šiol“, – teigia M. Bielinytė.

„Baltic Tours“ atstovė Rasa Levickaitė nurodo, kad šiuo metu jų kelionės į Jordaniją taip pat yra atšauktos.

„Dėl šios krypties atnaujinimo seksime situaciją regione“, – sako ji.

Anot atstovės, vietoje suplanuotų kelionių į Jordaniją klientams siūlomos išvykos į Egipto, JAE kurortus.

„Kelionės į Jordaniją sudarė nedidelę dalį kelionių užsakymų, todėl keitimai nėra didelės apimties ir vyksta sklandžiai“, – priduria ji.

Kiti keliones į Jordaniją vykdantys organizatoriai komentaro nepateikė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją