Šiųmetės muzikos dienos žemėlapis išsidėstęs nuo pat Ievos Simonaitytės bibliotekos kiemelio iki Senojo Turgaus. Šventė prasidės 12 val. ir tęsis iki pat 22 val.

Klaipėdos senamiesčio Tiltų gatvė tądien suskambės įvairiausiais garsais. Klausytojai galės išgirsti grupę „Šiaip šiandien“, kur Simas, Žilvinas ir Eglita atliks savo kūrybos ir kitų dainas. Nuo 12 val. šventės lankytojus su dainomis, šokiais ir linksmybėmis sutiks grupė „Vaikystės Sodas“. Tiltų g. taip pat išgirsite klasikinės muzikos stereotipus laužantį violončelių duetą „T&K Duo“.

Antrąjį pasirodymą duetas žada surengti vakare Karlskronos a. Prie miesto žemėlapio įsikurs Lietuvos verslo kolegijos studentija. Ten skambės populiarioji muzika, prie jų prisijungs ir užsienio studentai su savo šalių populiarios muzikos repertuaru. Tiltų g. taip pat pasirodys ir „Vydūniečiai“ šiai dienai parengę išskirtinę programą.

Neatsiejama Uostamiesčio muzikinio gyvenimo dalis tampa ir klubinės muzikos atlikėjai. Pirmąkart šokių muzikos atlikėjai pasirodys I. Simonaitytės kiemelyje. Elektroninės muzikos gerbėjai galės užsukti į Mažvydo alėją.

Ten gros Klaipėdos publikai puikiai pažįstami atlikėjai: Vitalij Lipo, James Nite, Waug & No Deaf, Yakoff, Anton Mcmillan, Rackel, Eddy5, Darren K, Modus ir Petersun. Kaip ir praėjusiais metais prie Žvejo paminklo įsikurs DJ Sun vienijama atlikėjų komanda su kviestiniais atlikėjais. Atgimimo aikštėje išgirsim „Panda goes GMD“.

Vinilų ir plokštelių gerbėjai galės prisėsti Herkus Kantas terasoje, kurioje „Diskonektai“ ir Audrius iš „Kaštono“ patieks jazz soul dub, reggae balearic ir kitų lengvų bet rafinuotų garsų.

Danės krantinėje muzikuos senosios alternatyvios muzikos skleidėjai – grupė „Alaus mėgėjai“. Turgaus g. bus galima pasiklausyti visai šeimai skirto Jono Baltoko dainuojamosios poezijos pasirodymą, kuris visuomet dovanoja gerą nuotaiką.

atvės muzikos dieną skambės ir lietuvių liaudies muzika. Teatro a. nuo 13 iki 15 val. klausytojai išgirs „Birutės“ kapelą. Karlskronos a. įsikurs Klaipėdos Senamiesčio Rotaract klubas, apjungsiantis kolektyvus iš Klaipėdos bendrojo ugdymo mokyklų, neformaliojo švietimo įstaigų bei nevyriausybinių organizacijų.