Larnakos gyventojus nustebino moters elgesys. Kaip rašoma Kipro dienraščiuose, Vokietijoje gimusi moteris buvo deportuota iš Izraelio dėl pasibaigusių dokumentų - vizų galiojimo termino. Kartu su dukra ji nusprendė kurį laiką pagyventi Larnakoje. Tiesa, tam keliautoja pasirinko oro uosto stovėjimo aikštelę. Joje kartu su dukra moteris pasistatė palapinę, įsisupdavusios į miegmaišius miegodavo bei valgydavo. Taip jos gyveno dar nuo 2014 metų vasaros.

Pasak oro uosto darbuotojų, jas po kurio laiko pastebėjo vis daugiau darbuotojų: dėmesį atkreipė tai, kad moteris su atžala naudojosi tualetais, prausėsi, vaikštinėdavo.

Įdomu tai, kad Vokietijos ambasados atstovai bei policijos pareigūnai siūlė pagalbą - parvežti jas į gimtąją tėvynę, tačiau tokio pasiūlymo moteris atsisakė.

Tiesa, moteris nebendravo su žurnalistais ir vengė bet kokio kontakto su kitais. Pasak vietos gyventojų, belieka tik spėlioti, ar ji yra keliautoja - keistuolė ar šis jos pasirinkimas slepia kokią liūdną jos patirtį ir istoriją.

Tai nėra pirmas atvejis, kada žmonės nusprendžia gyventi oro uoste. Pavyzdžiui, šių metų vasarį Londono Heathrow oro uoste buvo pastebėta pora, kurie save vadino benamiais, nes dėl neapgalvotų finansinių sprendimų neteko savo namų ir prisiglausti žiemą nakvynei nusprendė šiltame oro uosto terminale.