Netikėtai tapęs interneto sensacija 33 metų Podolsko gyventojas nespjovė į televizijos pasiūlymą ir ruošiasi rimtai pabandyti keisti gyvenimo būdą, numesti svorį ir, jei pavyks, suvaidinti kino filme.

Kalbos apie Holivudo gražuolio Leo DiCaprio antrininką Romaną Burcevą pradėjo sklisti metų pradžioje, kuomet iš pradžių socialiniuose tinkluose, o vėliau ir oficialioje žiniasklaidoje pasirodė publikacijų apie netoli Maskvos esančio Podolsko gyventoją, savo veido bruožais primenantį garsųjį aktorių.

Romanas Burcevas 2014 m. vk.com nuotr.

Romanas Burcevas dabar. vk.com nuotr.

Televizijos kanalas pasičiupo šią mintį ir kuria realybės šou, kurio metu, Romaną Burcevą iš apkūnaus, nerangaus, bet simpatiško veido ir malonaus charakterio vyro galbūt pavyks paversti tikru Rusijos merginų numylėtiniu.

Leo DiCaprio. Scanpix nuotr.

Pirmieji žingsniai žengti – kartu su kūrybine grupe vyras jau apsilankė klinikoje, kur jam buvo paaiškinta, kokios dietos reikės laikytis, kaip maitintis ir sportuoti, norint numesti svorio. Pasirodo, Leo DiCaprio antrininkas dabar sveria 138 kilogramus ir vienas pirmųjų jo siekių – numesti bent 20 kilogramų. O tada – jau mėginimai atsikratyti kompleksų, anglų kalbos užsiėmimai ir, galbūt, pasirodymas filmavimo aikštelėje.