Ir nors paprastai olimpiečių meilės nuotykiai į paviršių neišplaukia, rugpjūčio penkioliktąją per visą pasaulio žiniasklaida nusirito istorija apie iširusį Brazilijos moterų sinchroninių šuolių į vandenį duetą.
Dvidešimtmetė Ingrid Oliveira ir trejais metais jaunesnė jos porininkė Giovanna Pedroso šuoliuose nuo dešimties metrų aukščio bokštelio užėmė paskutinę, dešimtą vietą. Po šio fiasko į paviršių išplaukė pikantiška istorija – pasirodo, varžybų išvakarėse Ingrid Oliveira savo porininkės paprašė pernakvoti kur nors kitur, tik ne judviejų kambaryje. Pasirodo, šuolininkė planavo praleisti naktį su Brazilijos kanojininku Pedro Goncalvesu.

Ingrid Oliveira ir Giovanna Pedroso. Reuters/Scanpix nuotr.

„Aš šio momento laukiau ketverius metus, o jai svarbiau buvo pasilinksminti“, - Giovanną Pedroso, kuri pasiskundė savo partnere Brazilijos nacionaliniam olimpiniam komitetui, cituoja užsienio žiniasklaida.

Ingrid Oliveirai, kuriai pavyko pasiekti savo tikslą, dėl savo poelgio teko atsiprašyti ir savo šuolių partnerės, ir sirgalių. Aistrų objektu tapęs Pedro Goncalvesas pakomentuoti nutikusios istorijos nepanoro.