Ko dažniausiai lietuviai ieško pažinčių svetainėse – ilgalaikių santykių ar trumpalaikių pažinčių, tiesiog sekso? Ar įmanoma rasti meilę internete?

Šiuos klausimus DELFI uždavė pažinčių svetainės flirtas.lt ekspertui Mariui Petrauskui. Jis tikina, kad dauguma žmonių internete ieško antros pusės.

„Retas, kuris įvardina, kad norėtų trumpalaikių, ilgalaikių santykių ar tiesiog sekso. Santykių su antra puse pavadinimas jiems nėra taip svarbu. Žmonės nori jausti, kad jie kažkam rūpi, kad yra mylimi ir mylėti kitą žmogų. Mūsų nariams tai yra svarbiausia“, – sako M. Petrauskas.

Daugelį moterų gąsdina, kad pažinčių sveitainėse jas pradės atakuoti vienos nakties nuotykių ieškotojai.

„Tokių ieškotojų netoleruojame ir labai aktyviai su jais kovojame jau dvejus metus, tačiau didžiausias lūžis įvyko prieš pusmetį. Anksčiau tokie „lovelasai“ mėgo nepadorius pasiūlymus pagražinti intymiomis savo nuotraukomis, todėl įdiegėme dirbtinį intelektą, kuris realiu laiku tikrina visas nuotraukas ir aptikęs nepadorų vaizdą, nuotrauką automatiškai ištrina. Jiems neliko nieko kito, kaip pereiti į kitas svetaines.

Su likusiais pavieniais „donžuanais“ kovojame bendradarbiaudami su mūsų narėmis. Jei narys prie jų priekabiauja, jos mums apie tai praneša. Gavę skundą apie nederamą elgesį, jį nagrinėjame ir priimame sprendimą. Jei pastebime ženklų, kad jis iš tiesų priekabiavo prie narių, tuomet iškart jį blokuojame, o apie tai pranešusiai narei įteikiame dovanų“, – tikina pažinčių svetainės atstovas.

Vyrų ir moterų santykis pažinčių svetainėje labai priklauso nuo to, kam ji yra skirta. Kuo joje atviriau kalbama apie seksą, tuo mažiau tikrų moterų anketų. M. Petrauskas pasakoja, kad prieš kelis metus programišiai paviešino vienos pažinčių svetainės, skirtos neištikimiems sutuoktiniams, vartotojų duomenis ir paaiškėjo, kad tikrų moterų anketų joje buvo tik 2 procentai. Ši kompanija samdė žmones, kurie kūrė netikras moterų anketas ir bendravo su vyrais, kad sukurtų sėkmingos svetainės iliuziją.

M. Petrauskas pateikia vienas kitą pažinčių svetainėje flirtas.lt atradusių žmonių pasakojimus:

„Neilgai užtrukau pas jus. Manau, kad tie kas žino, ko nori, ir nori labai, sulaukia atsako į savo troškimus. Susipažinau su nuostabiu žmogumi, ko ir linkiu visiems ieškantiems antros puselės. Ačiū komandai, ačiū visiems parašiusiems. Linkiu malonių įspūdžių.“ Gražina

„Buvo taip: svetainėje pamačiau gražios panelės nuotrauką. Ji buvo tarsi maža angeliukė, kuri iškart pakerėjo mane. Nusprendžiau daugiau ją pažinti, parašyti, pabendrauti. Mane užbūrė jos gražus balsas, pakviečiau ją į pirmąjį mūsų pasimatymą ir abu iškart patikom vienas kitam. Ji man dovanojo pačius saldžiausius pasaulyje bučinius, aš tirpau iš laimės, kaip mažas vaikas, man buvo taip gera, tad nusprendžiau nieko nebelaukti ir kuo greičiau pasiūlyti jai tapti mano mergina. Ji sutiko ir aš tapau dar laimingesnis. Dabar esu tarsi euforijoj, nes suradau tai, ko ieškojau visą gyvenimą.“

„Mūsų storija labai nuostabi. Susipažinome, apsikeitėme numeriais ir pabendravę „non-stop“ telefonu 3 dienas, pasimatėme. Ji buvo pavargusi nuo vienatvės, o aš labai troškau susirasti ne tik gražią, bet dar ir labai protingą panelę. Tai mano geriausia mergina ir nemaniau, kad pažinčių paieškos mane pakilės taip aukštai abiem prasmėmis (ji gyvena 10 aukšte). Man be galo miela su ja būti ir esu laimingas, kad ji rado manyje tai, ko ieškojo – nuostabų bendravimą, jaukų mudviejų ryšį ir nuotaikingą laiko kartu leidimą. Sėkmės Jums visiems!“.

„Visada maniau, kad niekada ir nerasiu to VIENINTELIO, bet klydau.. Po ilgų ieškojimų ir pažinčių pagaliau galiu apkabinti žmogų, kuris mane Myli, gerbia ir planuoja ateitį su manimi... Dėkoju flirtas.lt, kad man suteikėte galimybę turėti šį žmogų šalia savęs! Ačiū!“.

„Susipažinome prieš pusę metų. Neieškojau antrosios pusės, tiesiog retkarčiais prisijungdavau laisvesniais vakarais. Sulaukdavau nemažai žinučių, bet į internetines pažintis niekad nežiūrėjau rimtai, todėl dažniausiai jos ir likdavo tik virtualioje erdvėje. Jo žinutė taip pat per daug dėmesio nepatraukė, tad nesileidau į gilesnes diskusijas. Jis paprašė mano telefono numerio, bet... Atsargumas virtualiose erdvėse nugalėjo. Po to paprašė dar kartą ir dar kartą, o tada jau nugalėjo jo atkaklumas. Tą vakarą pirmą kartą išgirdome vienas kito balsus ir kalbėjome maždaug dvi valandas. Praėjus kelioms dienoms susitikome, dar po kelių dienų sekė antras pasimatymas... O nuo tada beveik nėra dienų, kada nebūtume kartu. Labai džiaugiuosi taip netikėtai suradusi mylimą ir mylintį žmogų. Tikiuosi viskas ir toliau eis tik gera linkme. Dėkojame flirtas.lt ir likimui, kad dabar mes esame kartu.“ Raminta

„Forume parašiau žinutę, ją neigiamai pakomentavo gerokai vyresnis vyras, o viena panele (dabar jau mergina) parašė, kad nekreipčiau į tai dėmesio, nes visokiu žmonių yra. Kadangi ji vyresnė truputį, nė nepagalvojo, kad kažkas galėtu būti tarp mūsų, bet pradėjome bendrauti ir po 5 dienų susitikome... Dar po penkių dienų JI pasiūlė draugauti. Aš galvojau ta patį, tik ji pasiūlė užbėgdama man prieš nosį, taip maloniai mane nustebindama. Tikiuosi, man su ja pasiseks ir sukursim laimingą šeimą. Galiu pasakyti, kad kartais kažkieno net ir blogas atsiliepimas apie tave, gali kardinaliai pakeisti tavo gyvenimą į gerąją pusę :) Jei ne tas vyras, ji nebūtų man parašiusi, bet dabar mes abu labai laimingi. Gyvenimas pilnas netikėtumų!!!!!! AČIŪ!“. Aleksandras

„Ji parašė man pirma. Mes susirašinėjome, susiskambinėjome 2 mėnesius. Po to ji pasiūlė atvažiuoti iš sostinės į Klaipėda. Dabar mes kartu 9 mėnesius. Mums gera kartu. Vis pakalbame, kad jei ne pažinčių svetainė, tai turbūt nebūtumėme susitikę. Svajojame kurti ateitį kartu, nes abu norime šeimos ir stabilumo. Mes laimingi.“ Olegas

„Amžinai būsiu dėkinga šiam portalui... Maniau, jog tai bus paskutinė diena šiame portale, kai prisijungusi išsiregistruoti radau kvietimą draugauti. Žvilgtelėjau – ogi žavus vaikinas, kažkodėl pati raštelėjau jam mažytę žinutę. Nuo pat pirmos dienos nebeišsiskyrėme. Eisime kartu, stipriai ir tvirtai prisimindami žavingą susipažinimą! AČIŪ AČIŪ AČIŪ!!!“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)