Jei dar nesate matę „Mis Užpakaliuko“ darbų, rekomenduojame juos pažiūrėti. Visgi, kompetentinga teisėjų komisija nusprendė, kad šios merginos užpakaliukas yra geriausias visoje Brazilijoje.

Akivaizdu, kad Suzy yra didelė Barselonos fanė.

Tačiau neseniai, kalbėdama su „Fox Sports“, Cortez atskleidė, kad L. Messi ją užblokavo socialiniame tinkle. Ji tiki, kad dėl to kalta futbolininko mergina Antonella Roccuzzo .

„Buvau absoliučiai šokiruota, kai tą pastebėjau. Jei galėčiau, pasakyčiau jai, kad nėra dėl jaudintis. Juk aš tik gerbėja. Mane nustebino, kad ji taip savimi nepasitiki. Tai tikrai perdėta reakcija“, - skundėsi „Mis BumBum“ titulo laimėtoja.

Ji teigė „Instagram“ sekanti tik 10 žmonių, taigi pamačiusi, kad sekėjų sumažėjo iki 9, iš karto pagalvojo, jog taip atsitiko dėl pavydo:

„Kodėl jam reikėjo blokuoti būtent mane, iš visų 40 mln. sekėjų? Kai patikrinau jos profilį, pamačiau, kad ji taip pat mane užblokavusi.“

Aš net neabejoju, kad S. Cortez tikrai nepagelbėjo tokios nuotraukos.

Tačiau Cortez ne veltui sako, kad Messi mergina neturi dėl ko pavyduliauti. Juk ji pati ne ką prastesnė gražuolė. Bet vėl gi, viskas pasaulyje nėra taip paprasta.