Stiprink savo nuotaikos imunitetą

Jautiesi išsekęs ir persisotinęs? Nusipirk bilietą į festivalį. San Francisko universiteto psichologai nustatė, kad apsilankymas įsimintiname renginyje suteikia daugiau laimės nei prekių įsigijimas. „Mūsų atmintis mūsų nevargina - kitaip nei turtas“, – teigia knygos „Achieve Your Goals“ autorė Andy Smith. Todėl stiprink savo atmintį ananasų gabalėliais, mat šiame vaisiuje gausu atminčiai naudingo mangano. Pamatysi, kaip tavyje prabus gyvenimo džiaugsmas!

Stiprink savo karjeros imunitetą

Nesijauti užtikrintas rytdiena? Knygos „Network Your Way to Success“ autoriaus Johno Timperly manymu, tavo karjerai gerokai svarbiau yra tai, ne ką tu žinai, o ką pažįsti. „Jeigu tu bet kurią akimirką gali sulaukti eksperto nuomonės, tai padarys tave nepamainomu bet kokiame versle“, – įsitikinęs knygos autorius. Jis pataria įtraukti į savo darbotvarkę dalykinius pusryčius su kolegomis iš gretutinių verslų.

Stiprink savo kepenų imunitetą

Viskas tapo taip blogai, kad jau kaip reikalas išgėrei ugninio vandens? Ištrauk galvą iš butelio ir įsimink, kad tavo organizmui padarytą žalą galima sumažinti kaskart prieš valgį valgant jogurtą su gerosiomis bakterijomis. Rusijos mokslininkai atliko tyrimą, kuris parodė, kad net lėtiniai alkoholikai gali iki 20 procentų sumažinti kepenims padarytą žalą vos per penkias dienas.

Stiprink savo smegenų imunitetą

Esi pasiruošęs naujiems iššūkiams? Pasitelkęs specialius stereofoninius garsus susigrąžink savo pilkosios medžiagos formą. „Svarbiausia siekiant nuimti stresą – blokuoti tą dalį, kurioje „kaupiasi“ nerimas, – teigia Streso valdymo draugijos direktorius Neelas Shahas. – Pabandykite paklausyti raminančių garsų įrašus stereo režimu – jie gali prasiskverbti į pasąmonę ir išgydyti nuo streso“.
Nėra garantijos, kad tai padės, tačiau galiausiai nedaug ką prarasite, jeigu pabandysite. Pakanka dešimt minučių paklausyti pakeliui į darbą.