Iki šiol savo asortimente turėjęs tik žinomus ir pripažintus užsienio mados ženklus bei keleta įsigytų lietuvių kūrėjų suknelių, „Rent Boutique“ verčia naują puslapį ir pradeda bendradarbiauti su Lietuvos kūrėjais – būtent jų sukurtas, tik šiam nuomos projektui skirtas, kapsulines kolekcijas pristatys „Rent Boutique“.

„Kurį laiką stebėjome Lietuvos mados rinką, norėjome priimti teisingą pasirinkimą pirmajai ir premjerinei tokio tipo draugystei. Būtent „Más 924“ atitiko visus mūsų kriterijus unikaliai ir madingai šventinei kolekcijai sukurti. Šio ženklo kūrėja ir meno vadovė Monika Kazakevi
iūtė išmano šiandienos tendencijas, jos kūryba yra aktuali visko mačiusioms miesto „fashionistoms“, tad šios priežastys ir lėmė, jog „Más 924“ tapo mūsų užtikrinu pasirinkimu“, – neabejoja „Rent Boutique“ atstovai.

Specialiai sukurta ir unikali kolekcija yra skirta visiems madingiems Kalėdų laikotarpio siužetams – vakarėliams, vakarienėms, jaukiems susitikimams ar savaitgalio kelionėms. Kolekciją sudaro šeši itin skirtingi suknelių modeliai, atitinkantys bene pagrindines šių dienų makro tendencijas: barchato ir šifono medžiagos, metalo žvilgesys, sodrūs atspalviai, plonytės petnešėlės versus „maxi“ rankovės, apnuoginti kūno fragmentai. Ši kolekcija turėtų sužavėti itin ryškias ir drąsias miesto herojes, kurių stilius yra nebaejotinai jų ginklas. Jos žavi, jos diktuoja sąlygas, jos kuria istorijas. Jos yra istorijos.

„Rent Boutique“ mados prekių nuomos projektas išpažįsta liberalią mados kryptį, skatina dalijimosi kultūra ir atsakingą drabužių vartojimą – kam pirkti suknelę vienam vakarui, jei gali ją išsinuomoti ir taip ne tik sutaupyti pinigų, bet ir tapti atsakingu mados vartotoju.

„Kolaboracijas“ su Lietuvių dizaineriais planuojama vykdyti kelis kartus metuose.Lietuvių dizainerių kurti daiktai taps labiau prieinami visoms moterims, nepriklausomai nuo jų statuso.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)