Tamsūs ratilai po akimis – ne pati didžiausia blogybė. Deja, jie tapo įprastu dalyku mūsų gyvenime, tad huffingtonpost.com pataria, kaip paslėpti tuos zombiškus paakius.

Priklausomai nuo dienos, gali reikėti korektoriaus ar ko nors stipriau drėkinančio (kai būna pagirios). O kaip žinoti, ar reikia korektoriaus, ar maskuoklio, ar abiejų?

Maskuokliai kiek slepia šešėlius, įprastai jie kiek perregimi, pro juos matosi oda. O tai gerai, nes lieka laisvės darantis makiažą. Pagaliau oda atrodo kaip oda.

Bet paakiai labai tamsūs, jie matysis ir iš po maskuoklio. Tada į pagalbą ateina korektorius. Jis neutralizuoja tamsumą pagal principus, kurių išmokote dar vidurinėje mokykloje per dailės pamokas.

Spuogelius, dėmeles galite užtepti priešingu spalvų paletėje tonu. Melsviems ratilams – persikų ar rausva spalva, žalsva – raudonoms dėmėms, švelniai violetinė – gelsvo atspalvio blyškumui maskuoti.

Priklausomai nuo norimo efekto, makiažo, tepkite vien tik korektorių arba užtepkite ir maskuoklio ant korektoriaus. Jei oda stipriai pigmentuota, išberta, jei ratilai po akimis labai tamsūs, korektoriaus ir maskuoklio derinys – jūsų išsigelbėjimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją