Aukštakulniai

Damos, besirenkančios batelius aukštu plonu kulniuku, dievina būti dėmesio centre. Kone kaip Viljamo Šekspyro pjesėje: visas pasaulis – teatras, tačiau aktorė, jų nuomone, turi būti tik viena.

Kiek kaprizingos ir šiek tiek išpaikintos, jos dažnai naudojasi moteriškumu savo tikslams pasiekti. Tokios merginos retai kada abejoja savo privalumais ir seksualumu. Maža to, širdies gilumoje jos įsitikinusios, kad vyrai sukurti gulėti po jų kojomis. Noras atrodyti nepriekaištingai joms svarbiau nei jų pačių komforto jausmas. Jos kiek paviršutiniškos, bet tik iš dalies – tai sąmoningas jų maksimaliai patogios socialinės rolės pasirinkimas, niekaip neatspindintis jų intelekto.

Balerinos bateliai

Tokį apavą renkasi draugiškos, mielos, kiek nuobodžios damos, kurios širdies gilumoje taip ir nepasiruošusios sau prisipažinti, kad vaikystė baigėsi. Nepaisant regimo atvirumo, jos neprisileidžia „svetimų“ labai arti. Jei nuspręsite užmegzti su „kaimynų mergina“ atvirą pokalbį, greitai suprasite, kad ji linkusi apsiriboti bendromis frazėmis arba perkels pokalbį apie jai nepavojingas temas. Paprastai jos domisi mada ir mėgsta naujus daiktus. Jos dėmesingos, kilnios ir dažnai pabudina vyriškiuose vieną esminių instinktų – norą apsaugoti.

Kareiviški batai

Merginos, kurios renkasi sunkius kerzus, paprastai kiek uždaros ir egocentriškos. Jos nepasitiki žmonėmis, todėl veikia besivadovaudamos devizu: „Jei nori, kad kažkas būtų padaryta gerai, padaryk tai pati“, ir prašo pagalbos tik išimtiniais atvejais, kai visi kiti būdai jau išmėginti. Šios intelektualios asmenybės dažnai labai ilgai išgyvena dėl nesusiklosčiusių (arba susiklosčiusių, bet painių) santykių su kitais žmonėmis. Net jau seniai išaugusios iš vaikiško amžiaus, jos vis dar sugeba nuoširdžiai nusistebėti kitų žmonių chamizmu ir neadekvatumu.

Laiveliai, mokasinai ir vyriško stiliaus batai

Avalynę, labai primenančią vyrišką, renkasi labai nepaprastos merginos, pasižyminčios analitiniu protu. Jos santūrios, nedemonstruoja viešai savo jausmų, net jei širdyje tuo momentu išgyvena tikrą dramą. Paprastai jos ne tik tiksliai žino, ko nori, bet ir priprato siekti to, negailėdamos nei savęs, nei aplinkinių. Tarp jų – daug pedantiškų asmenybių, kurias ištinka priepuolis, jei aplinkiniai neatitinka jų lūkesčių. Šios damos dažnai patiria sunkumų bendraudamos su vyrais.

Sportinė avalynė

Sportbačių mėgėjos paprastai yra pripažintos idėjų generatorės. Jos kūrybingos, dievina keliones – nuo ilgo sėdėjimo vienoje vietoje tokios damos ima liūdėti ir nuobodžiauti. Tokius pat jausmus jos patiria ir esant taktiliniam alkiui – draugiškų ir mylinčių apkabinimų trūkumą šios moterys išgyvena itin sunkiai, ima džiūti tiesiog akyse. Jų požiūriu, ne tik apavas, bet ir apskritai visas gyvenimas turi būti patogus ir jaukus.

Originalaus dizaino avalynė

Noras išsiskirti iš pilkos masės joms toks natūralus, kaip kvėpavimas. Jos pasirengusios pasirašyti po sakiniu, kad sutinka pagal išvaizdą, ir pasaulį suvokia kaip blizgaus žurnalo viršelį. Praktiškai kiekviena pasižymi jei ne sėkmingo verslininko, tai bent jau puikiais vadybos sugebėjimais – kitas dalykas, kad toli gražu ne kiekviena skuba savo potencialu pasinaudoti, ir veltui.

Tanketės ar platformos

Tokio apavo gerbėjos gan dažnai patiria pasirinkimo kančias – jos nori suspėti viską iš karto, tačiau joms ne visada tai sekasi. Jos kiek tiesmukos, pasitikinčios savimi, mėgsta vadovauti, gan praktiškos ir paprastai nuo nuosavos sėkmės joms apsisuka galva. Jų požiūriu, partnerio pasirinkimas – rimtas reikalas, reikalaujantis solidaus pasirengimo ir ilgo stebėjimo periodo, todėl vienos nakties romanai joms – daugiau išimtis, nei taisyklė.

Bateliai taurelės formos pakulnėmis

Moterys, mėgstančios batus su nedideliu kulniuku, skausmingai reaguoja į kritiką, užtat jos pačios junta nenumaldomą norą ką nors pamokyti. Dvasinei pusiausvyrai ir vidinei ramybei užtikrinti joms būtina žinoti, kad jas supa geri daiktai, o jų sąskaitoje banke yra pinigų juodai dienai. Labiau nei kitus jas erzina kreivos siūlės, iš drabužių styrantys siūlai, nuplėštos sagos, prastai padarytas remontas ir pan. Tokios avalynės gerbėjos tvirtai stovi ant kojų, jos praktiškos, kiek ambicingos ir paprastai laimingos su vyrais, kuriems reikalinga globa ir dėmesys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)