Interviu „The Sunday Times“ dizaineris prisiminė susitikimą su viena prancūzų akademike: „Ji sakė, kad avint aukštakulnius, labai seksualu pėdos išlinkimas, kadangi lygiai taip moteris išlenkia pėdas, patirdama orgazmą. Tad apsiavus aukštakulnius tarsi atsiranda tikimybė patirti orgazmą.“

Dizainerio sukurti aukštakulniai, iš kurių populiariausi – 15 centimetrų pakulne, kainuoja tūkstančius ir vargina kojas, bet dizaineris įsitikinęs, kad moterims patinka kęsti skausmą.

„Aukštakulniai moterims – vilionė, vyrai to nepatiria. Su bateliais moteris gali jaustis seksuali, žavi, viliokė ar drovi. Vyrams batai – elegancija ar prabanga. Štai todėl moterys noriai avi net ir nepatogius batelius“, - teigė avalynės kūrėjas.

Šiaip ar taip, Ch. Louboutinas, siuvantis batus 20 metų ir pardavęs apie 600 tūkst. porų, jaučia savo vertę.

Rašytoja Danielle Steele turi 6 tūkst. porų batų. Pasakoja, kad Blake Lively vienu kartu yra nusipirkusi 140 porų batų.

Victoria Beckham net ir laukdamasi Harper avėjo Louboutino aukštakulnius, nors ir sklandė gandai, kad jai iškrypo stuburo diskas.

Ch. Louboutino teigimu, Victoria skelbia: „Žiūrėkite, aš ateinu. Ji – ne pelė, kuri nori pasislėpti. Jis stipri, aktyvi, mėgsta iššūkius. Ji – aktorė savo pačios gyvenime. Todėl daugelis ją mėgsta ir ja žavisi.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją