Ji nukrypo nuo ankstesnių „Viktor & Rolf“ kolekcijų, kurias buvo galima atpažinti iš įmantraus teatrališkumo ir sudėtingų siuvimo technikų.

Pirmieji modeliai buvo netikėtai paprasti ir minimalistiniai – marškiniai ir trumpi sijonėliai su klubus juosiančiais diržais iš baltos ir juodos spalvų paletės.

Nepaisant sutrumpinto repertuaro, šio prekės ženklo DNR nebuvo visiškai išnykusi: firminiai „Viktor & Rolf“ raukiniai bei kaspinai puošė ne vieną kolekcijos drabužį, pradedant marškiniais ir baigiant kokteilinėmis suknelėmis.

Vienas iš „Viktor & Rolf“ dizainerių Rolfas Snoerenas sakė, jog kurdamas naujausią kolekciją, norėjo sujungti tiek maištingumo, tiek rafinuotumo elementus. Iš čia kilo idėja svaiginančius aukštakulnius pakeisti žemakulniais bateliais, padėjusiais sukurti lengvos ir maištingos elegancijos įspūdį.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją