Rinkdamosi rankines, vadovaukitės savo skoniu ir nebijokite eksperimentuoti. Nedidelės rankinės ar didžiuliai modeliai, ryškių ar neutralių atspalvių, medžiaginės ar odinės... Šių metų pavasario ir vasaros rankinių pasirinkimas begalinis.

Sezono naujovės

Kuo ryškesnė bus jūsų rankinė, tuo geriau. Oranžinės, geltonos, mėlynos, rožinės, raudonos rankinės tinka įvairioms nuotaikoms ir prie įvairių stilių.

Egzotinių gyvūnų oda vis dar įkvepia dizainerius eksperimentuoti. Kuo ryškesnė bus jūsų rankinė iš pitono odos, tuo geriau. Įkvėpimo galima pasisemti „Lanvin“, „Stella mcCartney“ ir „Proenza Schouler“ kolekcijose.

Praėjusį sezoną triumfuodamos į madą sugrįžo krepšio formos rankinės, jos vis labiau traukia dizainerių dėmesį.

Galite įsigyti miniatiūrinę maišelio formos rankinę vakarui (tokių yra „Versace“ ir „H&M“ kolekcijose) ar talpesnį variantą kasdienai. Krepšius - rankines šį sezoną siūlo dizaineriai Marcas Jacobsas ir Meridith Wendell.

Dar viena sezono naujovė – įdomios suspaudžiamos rankinės. Pvz., žąsies kojos formos, zebro kailio imitacijos... Įdomių modelių yra Michaelo Korso, Alexanderio McQueeno ir „Burberry Prorsum“ kolekcijose.

Sugrįžo į madą didžiulės rankinės. Šį sezoną kuo jos ryškesnės, tuo geriau. Jas siuva ir iš egzotinių gyvūnų odos.

Jei norisi žaismingumo, atkreipkite dėmesį į modelius su ryškiais raštais.

Šį sezoną didžiules rankines gamina Bottega Veneta, Jilas Sanderis, Alexanderis Wangas, Marco Jacobso „Marc“, „Milly“ ir lt.

Išpopuliarėjęs sportinis stilius pritaikytas ir siuvant rankines. Sportinio stiliaus rankinių siūlo Alexanderis Wangas.

Ekologijai irgi skiriamas dėmesys – siuvamos rankinės tiek iš odos, tiek iš poliuretano.

Statinaitės formos rankinių yra daugelio dizainerių kolekcijose: Alexanderio Wango, „Chloe“ ir „Gucci“.

Coco Chanel išpopuliarintos dygsniuotos rankinės šį sezoną irgi tebėra madingos. Jų galima išsirinkti iš „Versace“ ir DKNY kolekcijų.
Dar viena sezono naujovė – suspaudžiamos neįprastų formų rankinės.

Praėjusio sezono atgarsiai

Daug moterų tebesirenka apskritos formos rankines, kurios primena medžioklinius krepšius.

Mados padangės neapleidžia retro stiliaus rankinės. Nebūtina nešioti tokios rankinės prie sijono ar tvido švarkelio, ji puikiai tiks ir prie džinsų.

Dizainerių kolekcijose nebelieka praėjusį sezono populiarių portfelių. Jų mada neprigijo, nors daliai moterų jos prie širdies.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)