Jeano Paul Gaultier pristatė sijoną iš kutų - jis patiks savimi pasitikinčioms moterims, mėgstančioms eksperimentuoti su stiliumi. Kartu su šifono palaidine sijonas sukurs stilingą, elegantišką įvaizdį.Kad retro įvaizdis būtų ryškus, derinkite tokius sijonus su trumpomis palaidinėmis, nertiniais ir bateliais su žemais, plonais kulniukais. Šiuolaikškumo įnešite su voko formos rankine ar diržu.
Nė viena vasarą neapsieina be koketiško mini sijono. Šį sezoną minis sijonai išsiskiria įdomiais sluoksniais, originaliomis detalėmis.
Ryškus pavyzdys – sijonai iš „Fendi“ kolekcijos. Įdomių formų kišenės, du skeltukai priekyje, suvarstomas liemuo ir apsiuvas apačioje sudomins mėgstančias geometrines linijas.
Įdomus variantas – kuklūs mini sijonai. Pavyzdžiui, juodas šilkinis „Givenchy“ sijonas puikiai imituos griežtą įvaizdį su balta palaidine. Tačiau pakaktų apsivilkti atviresnę palaidinę ar su nuoga nugara, ir sijono stilius pasikeis – jis taps įžūliu, provokuojamu vakariniu apdaru.

Vėl madingas safario stilius. Toks sijonas tiks ir mieste, ir gamtoje. Priderinkite rusvos spalvos aksesuarus.

Siūlomi ir sportiniai sijonai su įdomiais užsegimais priekyje. Tokie sijonai tiks su sportinėmis palaidinėmis, plonais nertiniais ir patogia avalyne (balerinų bateliais, sportiniais bateliais, mokasinais).
Svarbiausia – suteikti sijonui sportinį įvaizdį, tačiau nepersistengti (kad nebūtumėte panaši į teniso žaidėją).

Minimalizmo gerbėjoms turėtų patikti stilingas apgludęs sijonas su horizontaliomis linijomis, kuris puikiai derės su vyriško stiliaus švarku.

Pieštuko silueto sijonas su įdomia drapiruote neleis likti nepastebėtai. Madinga apačia, įdomus sluoksniavimas pabrėš klubus ir kojas. Palaidinės reikėtų kuklesnės, kad nekonkuruotu su įdomiu sijonu.
Šį sezoną labai madingi metalizuoti sijonai.

Karaliauja sidabro atspalviai, tačiau yra aukso atspalvių. Dizaineriai pateikia įvairių pasiūlymų, kaip nešioti tokius sijonus.

Neprasčiausia vasaros mada – sijonai su raukiniais. Šią tendenciją ryškiai pademonstravo mados namai „Balenciaga“. Jų sijonai papuošti asimetriškais sluoksniais – vieni aptakūs, kiti kampuoti. Kolekcijoje yra ir mini sijonų, ir sijonų su asimetriška apačia.
Sijonus siūloma dėvėti su geometrinių linijų palaidinėmis ar sportiniais marškinėliais bei odinėmis striukėmis. Jei esate drąsi, galite apsivilkti trumpą, pilvo nedengiančią palaidinę.
Trapecijos forma, nerti intarpai, įsiuvai ant liemens dabar puošia odinius sijonus. Moteriškos palaidinės ir aksesuarai pabrėš sijono gyvybingumą.
Sijonas iš nėrinių – labai seksualus drabužis. Nesvarbu, kokio jis ilgio – bet kokiu atveju hipnotizuos vyrus.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)