Kirpkite plaukus žemiau smakro ir aukščiau pečių linijos. Toks plaukų ilgis padės atsikratyti metų naštos. Atrodysite jauniau ir gaiviau. Prižiūrėkite plaukus, dailiai juos išdžiovinkite, nes plaukai - bene esminis moters grožio elementas.

Juodus, pilkus, bordo atspalvio drabužius, ypač griežtus kostiumėlius, jei jų dėvėti nereikalauja darbas, keiskite ryškesniais ir šiuolaikiškesniais apdarais.

Lūpų dažų atspalvis gali paversti jus vyresne. Kuo vyresnė tampate, tuo labiau kreminės turi būti jūsų lūpos. Venkite matinių, rudos spalvos lūpų dažų. Naudokite dažus kreminės tekstūros, o dar geriau - tik blizgį, kuriuo pateptos lūpos atrodys gaiviai ir gundančiai.

Naudokite kreminius skaistalus ir šešėlius. Sena oda paprastai tampa sausos odos sinonimu, todėl kreminiai šešėliai ir skaistalai bus optimalus pasirinkimas. Be to, birūs skaistalai ir šešėliai susirenka odos raukšlelėse, o kreminiai ją „užpildo“.

Akcentuokite akis. Užriestos blakstienos akimirksniu atveria akis. Pirmasis triukas - užriesti blakstienas padažius, tik įsitikinkite, kad tušas išdžiūvo. O jei mažas akis paryškintumėte pieštuku, jos atrodytų dešimt kartų didesnės nei iš tiesų, o jūs - tiek pat kartų patrauklesnė.

Venkite itin siaurų antakių. Pasiekusios trisdešimtmetį, pernelyg neišsipešiokite antakių, kadangi jie šiame amžiuje ima augti lėčiau ir bus labai sudėtinga juos vėl atsiauginti.

Balinkite dantis. Ilgainiui dantys tamsėja nuo kavos, arbatos, raudono vyno. Galite balinti dantis ir naminėmis sąlygomis, nusipirkę priemonių vaistinėje, arba aplankykite odontologą, kuris profesionaliai išbalins dantis.

Stebėkite laikyseną. Pagalvokite apie visas pažįstamas gražias moteris. Kas jas vienija? Žinoma, rami, pasitikinti laikysena. Tai padės jums atrodyti ir liekniau, ir jauniau.

Gerai išsimiegokite. Patinusios akys, papilkėjusi oda ir suvargęs veidas - nemigos nakties požymiai. Jų nenorite? Tuomet pailsėkite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)