Jei pačioms radikalesnį sprendimą priimti vis tik nėra drąsu, pagelbės septyni neįprastų atspalvių derinių pavyzdžiai nuotraukose, rašo purewow.com.

Moliūgų pikantiškumas

Tai tobulas pereinamasis atspalvis atsinaujinti norinčioms brunetėms. Paprašykite savo stilisto išgauti vario žvilgesio ir sumaišyti šviesesnius pustonius su tamsesniais, kad galutinė spalva būtų gili.

Platinininė blondinė

Dėmesį traukiančios platininės sruogos padeda laviruoti tarp elegancijos ir aštrumo, priklausomai nuo to, koks įvaizdis jums artimesnis.
Taylor Swift

Auksinė rožė

Jau esate blondinė? Išmėginkite rožinės ir smėlio spalvų derinį, padėsiantį sukurti švelnų, bet tuo pačiu ir ilgam atmintyje išliekantį įvaizdį. Laikui bėgant spalva išbluks ir vėl taps lininė.

Šaunioji pilka

Dar viena šviesaus atspalvio alternatyva blondinėms, norinčioms tamsesnes sruogas papildyti sidabro žvilgesiu.
Kylie Jenner

Purpurinės natos

Galite išmėginti levandų žavesį. Kai rinksitės iš tamsesnių ir šviesesnių variantų nepamirškite atsižvelgti į odos atspalvį.

Šviesios odos savininkės turėtų rinktis drąsesnius brangakmenių atspalvius (siekiant išvengti blankumo įspūdžio), o štai vidutinio ar tamsesnio atspalvio odos moterims tiks ir labiau pasteliniai variantai (padės sukurti kontrastą).

Violetinė užuomina

Jei vis tik nesijaučiate pasirengusios kardinaliems variantams, ryškiau dažykite plaukų galus, o likusią plaukų dalį dažykite nuosaikiau.

Spalvų puokštė

Kam gi laikytis įsitvėrus vieno atspalvio, jei visus juos galima apjungti į bendrą derinį? Vis tik svarbu nepersistengti, todėl rekomenduojama šaknis palikti tamsias ir rinktis giminingas spalvas.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)