225 g bulvių,
185 g tuno aliejuje,
1 skiltelė spausto česnako,
1 plaktas kiaušinis,
2 šaukštai petražolių,
žiupsnelis druskos ir pipirų,
alyvuogių aliejus kepimui,
džiūvėsėliai,
citrinos sultys.

Gaminimo būdas:

1. Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje ir sugrūskite. Įmaišykite nusunktą tuną, česnakus, kiaušinį, petražoles, druską ir pipirus. Išmaišykite, uždenkite ir valandą palaikykite šaldytuve.

2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Iš bulvių ir tuno masės suformuokite mažus kotletukus, apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite iš abiejų pusių. Išimkite ir nusausinkite ant popierinio rankšluosčio. Pašlakstykite citrinos sultimis ir patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją