Reikės:

700 g kiaulienos šoninės su kuo daugiau raumenuko,
2-3 morkos,
2 raudonos paprikos,
1 svogūnas,
1 poras,
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio,
1 šaukštas pomidorų pastos,
druskos, pipirų pagal skonį,
1 didelis raugintas agurkas,
1,5 l daržovių sultinio,
3 bulvės,
200 g kopūsto.

Kiaulieną susmulkiname nelabai mažais gabaliukais ir apkepiname keptuvėje.

Kol mėsa kepinasi, ruošiame daržoves.

Morką supjaustome riekutėmis, porą – žiedeliais, svogūną, bulves, agurką – kubeliais, o kopūstą – šiaudeliais.

Daržoves dedame į puodą, dedame apkepintą mėsą, įdėti pastą, berti prieskonius, pilti sultinį, kad vos vos apsemtu ir troškiname ant nedidelės ugnies apie 1 val. Vis pamaišome.

Tiekiame užbėrus žalumynų.