20 vaflių:

3 dideli kiaušiniai
250 g miltų
100 g sviesto
70-100 ml cukraus
50 ml grietinėlės
150 ml vandens

Išsukite sviestą iki baltumo.

Sumaišykite su kiaušinių tryniais ir cukrumi.

Įpilkite apie 50 ml. vandens ir visą grietinėlę bei viską dar kartelį gerai išmaišykite.

Suberkite miltus ir tolygiai išmaišykite.

Galiausiai supilkite likusį vandenį ir dar sykelį išmaišykite.

Kiaušinių baltymus suplakite iki standžių putų, supilkite į vaflių tešlą ir sukamaisiais judesiais įmaišykite į ją.

Į įkaitintą vaflinę dėkite po maždaug 4-5 val.š. tešlos, uždenkite ir kepkite apie 2 minutes.

Norėdami vaflius susukti, tą turite iš karto, kai tik išimate vaflį, kitaip jie paprasčiausiai sulūš.

Skanaus!
Šaltinis
Temos
feastofguiltypleasures.blogspot.com
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją