8 porcijos

Produktai pagrindui:

175 gramų smėlinės tešlos sausainių,
50 gramų sviesto.
Produktai įdarui:
200 gramų baltojo šokolado,
300 gramų grietinėlės sūrio,
200 gramų riebios grietinės,
225 gramų šviežių braškių.

Kaip gaminti:

1. Sutrupinkite sausainius su sumaišykite su sviestu.

2. Sudėkite masę į apvalią torto formą (kurios kraštai nusiima), stipriai suspauskite. 15-ai min. įdėkite į šaldytuvą.

3. Dubenyje, įstatytame į indą su karštu vandeniu, ištirpinkite šokoladą. Paskui palikite kiek atvėsti.

4. Išplakite sūrį ir grietinę iki tirštos vientisos masės.

5. Braškes nuplaukite, nusausinkite, perpjaukite pusiau. Dalį palikite papuošimui.

6. Į sūrio masę supilkite lydytą šokoladą ir išplakite plaktuvu. Tada sudėkite braškių puseles ir išmaišykite šaukštu.

7. Sudėkite sūrio masę ant sausainių pagrindo, išlyginkite. 4-ioms valandom pastatykite į šaldytuvą, kad sustingtų. Prieš patiekdami išimkite iš formos, papuoškite braškių puselėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)