Reikės:

plokščių makaronų
krevečių 250g
špinatų (naudojau šaldytus)
česnako 3 skiltelių
grietinėlės 250 ml
alyvuogių aliejaus
sviesto
prieskonių (druskytės, pipirų)

Paruošimas:

Makaronus, špinatus išverdame atskiruose induose.

Česnaką pakepiname su alyvuogių aliejumi kelias min., dedame sviesto. Jam ištirpus, suberiame nuplautas krevetes ir dar kelias min. ant silpnos ugnies pakepiname. Po to sudedame virtus špinatus, dar pakepinę šiek tiek sudedame makaronus.

Pabarstome prieskoniais (pagal skonį), pilame grietinėlę. Patroškiname 10-15min.

Skanaus

Toma

--------------------------------------------------------------------

Virtuvėje jautiesi kaip žuvis vandenyje, o nuo tavo patiekalų alpsta visi draugai ir artimieji? Pasidalink savo receptu su kitais, siųsk el.paštu gyvenimas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)