1 porcijai reikės:

· įvairių salotų lapų (romėniškų, gražgarsčių, kitų)
· 150 g sterko filė
· 50 g šparagų
· 2-3 skiltelių bulvės
· 1 valgomojo šaukšto virtų baltųjų pupelių
· 25 g alyvuogių
· 2 ridikėlių
· 2 vyšninių pomidorų
· pusės saliero stiebo
· kelių šakelių petražolių
· vieno nedidelio svogūno
· druskos ir pipirų – pagal skonį

Padažui reikės:

30 g alyvuogių aliejaus,
10 g citrinos sulčių,
druskos ir pipirų (pagal skonį)

Gaminimas

Dubenėlyje sumaišykite alyvų aliejų, citrinų sultis, druską ir pipirus. Sterką ir bulves virkite garuose 15 minučių. Per tą laiką į keturias dalis perpjaukite vyšninius pomidorus ir ridikėlius, tuomet juos sumaišykite su supjaustytu saliero stiebu, salotų lapais, alyvuogėmis, svogūnais ir žalumynais.

Kai žuviai ir bulvėms virti beliks apie 5-7 minutes, vandenį nupilkite, prie žuvies padėkite šparagus. Daržoves sudėkite į lėkštę, ant jų dėkite garuose virtą žuvį, šparagus, bulves – apliekite padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją