Jums reikės:

po 70 g rukolos ir bet kokių kitų salotų
6 vyšninių pomidorų
200 g smulkių mocarelos sūrio rutuliukų
4 baziliko šakelių
5 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 šaukštelio citrinos sulčių
pagal skonį druskos ir juodųjų maltų pipirų

Paruošimas:

1. Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite arba supjaustykite. Vyšninius pomidorus taip pat nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite pusiau.

2. Mocarelos rutuliukus supilkite į kiaurasamtį, kad nubėgtų skystis.
3. Alyvuogių aliejų nedideliame puoduke gerai išmaišykite su citrinų sultimis, įberkite druskos ir pipirų.

4. Į didelę salotinę suberkite salotų lapus, pomidorus, mocarelos rutuliukus. Visus ingredientus lengvai išmaišykite ir užpilkite padažu. Papuoškite baziliko lapeliais ir iškart patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją