500 g miltų
250 g cukraus
3 kiaušiniai
150 g sviesto
1 arbatinis šaukštelis sodos
nutarkuota 1 citrinos žievelė
500 g tirštos serbentų uogienės arba trintų serbentų su cukrumi

Viską, išskyrus uogienę, sudėti į dubenį ir minkyti. Gautą tešlą valandai padėti į šaldytuvą, kad sukietėtų. Skarda iškloti kepimo popieriumi. Pusę tešlos sutarkuokite (geriausiai tinka burokinė tarka) arba sutrupinkite į skardą, rankomis lengvai palyginkite, kad trupiniai pasklistų tolygiai.

Ant trupinių paskleiskite uogienę. Ant uogienės sluoksnio užtarkuokite arba užtrupinkite pirštais likusią tešlą. Kepkite 180 C orkaitėje apie 50 min. Skanaus!

Evelina M.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)