Nesvarbu, ar tai desertas, salotos ar karštas patiekalas, svarbu, kad jame būtų naudojamos daržovės, uogos ir vaisiai. Dviejų pačių geriausių receptų autorių laukia puiki dovana - leidyklos „Smaguris“ išleista Renatos Ničajienės knyga „Sezoninė virtuvė“.

Savo receptus su nuotraukomis, parašytus taisyklinga lietuvių kalba, siųskite el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki birželio 23 d.

Primename, kad nuotraukos turi būti darytos jūsų pačių, o ne „skolintos“ iš interneto. Taip pat labai prašome NEPLAGIJUOTI RECEPTŲ IŠ KITŲ PUSLAPIŲ! Jeigu patys gaminate, gal galite patys bent aprašyti? Jeigu naudojate žinomą receptą, nurodykite šaltinį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)