4 porcijos

Produktai:

2 burokėliai,
3 bulvės,
3 morkos,
100 gramų raudonųjų pupelių,
200 gramų bet kokių sūdytų grybų,
2 – 3 rauginti agurkai,
200 gramų majonezo,
5 šaukšteliai aliejaus,
citrinos sulčių,
druskos.

Kaip gaminti:

Pupeles 4 – 5 valandas pamirkykite, paskui išvirkite. Bulves, morkas ir burokėlius išvirkite, nulupkite, supjaustykite ir sumaišykite su virtomis pupelėmis. Sudėkite smulkintus grybus, agurkus, įpilkite citrinos sulčių, įberkite druskos, majonezo, įpilkite aliejaus ir viską išmaišykite.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)