Produktai:

500 gramai pomidorų,
300 gramai raudonų paprikų,
5 – 6 saliero stiebai,
1 šaukštelis druskos,
3 šaukšteliai cukraus,
3 skiltelės česnako.

Juodųjų pipirų, maltos aitriosios paprikos.

Kaip gaminti:

Smulkiai supjaustykite salierus, papriką, sutarkuokite česnaką, sudėkite prieskonius ir užpulkite dviem stiklinėmis verdančio vandens. Nuplikykite pomidorus, nulupkite odelę, išimkite sėklas, supjaustykite, suberkite druską, cukrų. Gautą masę sumaišykite su salierais ir viską sutrinkite trintuvu.

Paskui sudėkite masę į stiklainį, užsukite dangtelį ir palikite atvėsti. Atvėsusį laikykite tik šaldytuve ne daugiau 2 savaičių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)