Jums reikės:

500 g menkės filė,
5 šaukštai džiūvėsių,
1 kiaušinis,
3 arbatiniai šaukšteliai kaparėlių,
1 svogūnas,
1 didelė česnako skiltelė,
10 žalių alyvuogių,
400 g žiedinio kopūsto,
200 g šparaginių pupelių,
200 ml kokoso pieno,
maltų pipirų ir druskos pagal skonį.

Menkės filė sumalti, sudėti pusę smulkiai supjaustyto svogūno ir česnako skiltelę, įmušti kiaušinį, sudėti džiūvėsėlius, pipirus, druską ir susmulkintus kaparėlius. Gerai išminkyti faršą, formuoti kukulius ir dėti garinti į puodą - 5-7 min. (galima ir apkepti keptuvėje įkaitintame aliejuje, apvoliojus miltuose).

Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų, sudėti likusį susmulkinta svogūną, susmulkintas alyvuoges, trumpai apkepti. Tada sudėti žiedinį kpopūstą ir šparagines pupeles, įpilti apie pusę stiklinės vandens (jei turite įpilkite sultinio), įberti druskos ir patroškinti apie 5 minutes. Pabaigoje sudėti kukulius ir supilti kokosų pieną ir dar patroškinti, kol padažas užvirs.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)