Siūlome jums saldžių krekerių receptą.

Produktai:

250 g viso grūdo miltų,
2 – 3 šaukštai cukraus,
3 šaukštai sezamų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 žiupsnelis druskos,
150 ml vandens.

Kaip gaminti:

Dubenyje sumaišykite miltus su druska, cukrumi ir sezamais. Supilkite aliejų ir šiltą virintą vandenį, užmaišykite tešlą.

Tešlą ant stalo kruopščiai išminkykite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite 30 min.

Paskui tešlą plonai iškočiokite, supjaustykite rombais ar trikampiais. Sudėliokite krekerius į kepimo popieriumi išklotą kepimo skardą.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Kepkite krekerius 15 – 20 min., patiekite atvėsusius.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją