Produktai:

500 g marinuotų kelmučių,
1 kopūstas,
1 raugintas agurkas,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
1 šaukštas acto (3 proc.),
1 – 2 šaukšteliai cukraus,
1 lauro lapas,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.

Kaip gaminti:

1. Kopūstą supjaustykite ir šiek tiek apkepkite aliejuje. Įpilkite dar aliejaus, šiek tiek vandens, ir apie valandą patroškinkite. Likus 20 min. iki pabaigos sudėkite pomidorų padažą, cukrų, druską, pipirus, lauro lapą, actą.

2. Grybus supjaustykite šiaudeliais ir iškepkite aliejuje, o tada išimkite iš keptuvės. Tame pačiame aliejuje pakepkite svogūną, tada sumaišykite su grybais, sudėkite supjaustytą agurką, įberkite druskos, pipirų.

3. Pusę troškintų kopūstų sudėkite į aliejumi pateptą kepimo indą, ant viršaus sudėkite grybų masę, o ant jos – likusius kopūstus. Apibarstykite šiupinį džiūvėsėliais, apšlakstykite aliejumi ir pakepkite orkaitėje.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją