Produktai:

2 kilogramai pomidorų,
2 valgomieji šaukštai druskos,
4 valgomieji šaukštai cukraus,
1 valgomasis šaukštas acto,
2 krapo viršūnės,
3 – 5 juodųjų serbentų ir vyšnių lapai,
nedidelis krieno šaknies gabalėlis,
10 juodųjų pipirų,
2 skiltelės česnako,
1 litras vandens.

Kaip gaminti:

1. Nuplaukite pomidorus ir prie kotelio pabadykite šakute, kad nuo karščio jie nesutrūktų, paskui sluoksniuodami su prieskoniais sudėkite į stiklainį.

2. Pagaminkite sūrymą, užkaitinkite iki virimo, įpilkite į stiklainį, uždenkite dangtelį ir palikite 5 min. paskui nupilkite, vėl užvirinkite ir dar kartą supilkite į stiklainį.

3. Užsukite stiklainį, apverskite ir pastatykite ant rankšluosčio. Šiltai apklokite. Kai atvės, laikykite šaltai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją