Ingredientai:

300g miško grybų (sūdyti ir apvirti)
300g kiaulienos faršo
1 svogūnas
1 česnako skiltelė
2 kiaušiniai
1 v.š. džiūvėsių
2 v.š. miltų
1 v.š. majonezo
aliejus
druska ir pipirai

Gaminimas:

Nuvirtus grybus sumalame ir sudedame į dubenį kartu su mėsos faršu, džiūvėsiais bei miltais.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustome ir dedame į dubenį su grybais. Sudedame kiaušinius, beriame druskos ir pipirų, sudedame majonezą ir visą masę gerai išmaišome.

Kepimo formą ištepame aliejumi ir sudedame paruoštą masę.

Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių ir dedame kepti grybų ir faršo pyragą. Kepame apie 35 minutes.

Iškeptą pyragą dedame į lėkštę ir pagardiname gabaliuku sviesto. Garnyrui puikiai tiks bulvių košė.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Receptai, patiekalai ir jų gaminimo patarimai
kulinare.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)