6 – 8 porcijos

Produktai:

500 g sluoksniuotos tešlos,
600 g persikų (galima konservuotų),
500 ml jogurto,
1 kiaušinis,
4 šaukštai cukraus,
3 šaukštai manų kruopų,
vanilės ankštis.

Kaip gaminti:

1. Iškočiokite tešlą, kad tilptų į kepimo skardą.

2. Įklokite tešlą į kepimo skardą, padarykite neaukštus kraštelius. Tolygiai apibarstykite manų kruopomis.

3. Dubenyje sumaišykite jogurtą, kiaušinį ir cukrų. Vanilės ankštį aštriu peiliu perpjaukite išilgai, išimkite sėkleles ir suberkite jas į jogurtą.

4. Persikus supjaustykite skiltelėmis ir išdėliokite ant tešlos.

5. Ant viršaus užpilkite jogurto masę.

6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pyragą kepkite 20 – 25 min. Kraštai turi pagelsti, o jogurto masė sustandėti. Palikite pyragą orkaitėje pravėsti, paskui supjaustykite ir sudėliokite gabalėlius į lėkštę.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)