Reikės:

500 g biskvito
1 kg braškių
1 l 40 proc. grietinės
stiklinė cukraus
vanilinio cukraus, jei patinka
želatinos 5-7 šaukšteliai

Biskvitui reikės:

Indelis saldaus kondensuoto pieno
2 kiaušiniai
šaukštelis kepimo miltelių
stiklinė persijotų miltų

Eiga:

Išmaišyti produktus biskvitui ir iškepti. Atvėsus supjaustyti kvadratėliais (maždaug 2-3 cukraus gabalėlių dydžio). Užpilti išplakta grietine su cukrumi, supilti paruoštą želatiną. Sudėti stambiai pjaustytas braškes ir viską išmaišyti.

Formuoti tortinėje, puošti braškėmis, mėtų lapeliais, arba įvairių spalvų vynuogėmis.

Uogas, kad blizgėtų ir nekeistų išvaizdos, aptepti paruošta tortų žele (galima įsigyti prekybos centruose).

Skanaus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)