2 – 3 porcijos

Produktai:

7 – 8 ėriuko šonkauliai,
2 – 3 šaukštai aliejaus,
druskos ir pipirų pagal skonį,
1 sauja petražolių,
1 sauja krapų,
1 sauja bazilikų,
1 sauja peletrūnų,
2 rozmarino šakelės,
2 čiobrelių šakelės.

Padažui:

50 g šviežių arba šaldytų bruknių,
100 g raudonojo sauso vyno,
1 šaukštelis geltonų garstyčių,
2 šaukšteliai sojos padažo,
1 rozmarino šakelė,
1 čiobrelio šakelė.

Kaip gaminti:

Šonkauliukus apkepkite aliejuje. Paskui įvyniokite juos į foliją ir 20 min. kepkite 180 laipsnių karščio orkaitėje. Nuskabykite žolelių lapelius ir smulkiai juos supjaustykite. Šonkauliukus apvoliokite žolelėse, kad visas paviršius pasidengtų.

Padažui pakaitinkite raudonąjį vyną sudėkite granatų padažą, garstyčias ir sojos padažą, kai užvirs, sudėkite uogas ir nukelkite nuo viryklės. Rozmariną ir čiobrelį smulkiai sutrinkite ir suberkite į padažą.

Mėsą padėkite į lėkštę ir apliekite padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)