Produktai:

250 g sudaigintų žirnių,
100 g razinų,
vandens.

Likus parai iki gaminimo, ryte pamerkite žirnius. Vakare nupilkite vandenį, sudėkite žirnius į kiaurasamtį ir uždenkite drėgna marle. Ryte žirniai jau turėtų būti sudygę. Sudygusius žirnius perplaukite, susmulkinkite smulkintuvu iki vientisos masės. Košę sudėkite į dubenį, primeskite razinų.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)