Padažui reikės:

1 stiklinės majonezo
3 šaukštų šviežių citrinos sulčių
1-1/2 šaukštų susmulkintų itališkų petražolių
5 didelės česnako skiltelės, susmulkinti
2 šaukštelių rūkytos paprikos
¼ šaukštelio maltų juodųjų pipirų

Šašlykams:

Pusės kilogramo jautienos nugarinės, supjaustytos maždaug 3 cm gabalėliais
3 vidutinio dydžio cukinijų, supjaustytų 2 cm storumo griežinėliais
2 šaukštų alyvų aliejaus
1-1/2 druskos
1 šaukštelio rūkytos paprikos
¼ šaukštelio juodų maltų pipirų

Sumaišykite visus padažo ingredientus. Laikykite šaldytuve, kol prireiks (galima paruošti prieš dieną). Įkaitinkite grilį ar šašlykinę.

Dideliame dubenyje sumaišykite ingredientus šašlykams. Suverkite cukinijas ir jautieną atskirai ant iešmų. Kepkite vidutinėje temperatūroje, apversdami kartą ar du, nuo keturių iki šešių minučių. Patiekite su padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)