Klasikinis padažas man buvo per švelnus, todėl pakeičiau sudėtines dalis pagal save, virti burokėliai man visada skaniausi su Naršarab padažu, tikrai verta jo turėti šaldytuve, o ir nebėra sunku jo rasti prekybcentriuose. Taip paruošti burokėliai ypatinga dera su sordaus skonio sūriais ar keptu varškiniu.

2 ilgus burokėlius išverdu, nulupu ir supjaustau kuo plonesnėmis riekelėmis. Jas paskleidžiu lėkštėje, nedideliame indelyje suplaku 1 citrinos sultis, 1 v.š. rudojo cukraus, 2 v.š. Naršarab padažo, 1 v.š. žemės riešutų aliejaus, žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų.

Mišiniu aplieju riekeles ir palieku 1val. Tiekiant riekeles išdėlioju į porcijines lėkšteles ir pašlakstau padažu.

Galima barstyti kapotais kalendros lapeliais, pabarstyti mėgstamų sėklų ar smulkintų graikinių riešutų.

Tiekiu su skrudinta duonele, sūriais, raudono sauso vyno taure.