Šefas Johnas, turintis savo tinklaraštį „Food wishes“, siūlo pasigaminti šiek tiek kitokius bulvinius blynus.

Jo gudrybė tame, kad jis bulves ir svogūnus stambiai tarkuoja tiesiai į vandenį ir kuriam laikui palieka mirkti vien tam, kad pašalintų dalį krakmolo. Šefas juokauja, kad taip jis tikisi sumažinti suvartojamų angliavandenių kiekį ir išpildyti savo svajonę tapti apatinio trikotažo modeliu.

Daugiau žiūrėkite šiame video:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)