Produktai:

500 g kiaulienos faršo,
2 – 3 česnako skiltelės,
1 svogūnas,
1 aitrioji paprika,
2 cm storio imbiero šaknies,
6 šaukštai sojos padažo,
2 žaliųjų citrinų sultys ir žievelės,
1 šaukštas aliejaus ir aliejaus kepimui.

Kaip gaminti:

1. Česnakus, pipirą, imbierą ir svogūną susmulkinkite.

2. Pusę šios masės sumaišykite su 3 šaukštais sojos padažo, žaliųjų citrinų sultimis, aliejumi ir 1 šaukštu vandens.

3. Su trintuvu sutrinkite likusią imbiero masę, tarkuotas citrinų žieveles ir 3 šaukštus sojos padažo. Sumaišykite šią masę su faršu.

4. Iš faršo suformuokite kukulius, kepkite aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių.

5. Prieš patiekdami apliekite pasigamintu padažu.

Skanaus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)