Produktai:
500 g kiaulienos faršo,
2 – 3 česnako skiltelės,
1 svogūnas,
1 aitrioji paprika,
2 cm storio imbiero šaknies,
6 šaukštai sojos padažo,
2 žaliųjų citrinų sultys ir žievelės,
1 šaukštas aliejaus ir aliejaus kepimui.
Kaip gaminti:
1. Česnakus, pipirą, imbierą ir svogūną susmulkinkite.
2. Pusę šios masės sumaišykite su 3 šaukštais sojos padažo, žaliųjų citrinų sultimis, aliejumi ir 1 šaukštu vandens.
3. Su trintuvu sutrinkite likusią imbiero masę, tarkuotas citrinų žieveles ir 3 šaukštus sojos padažo. Sumaišykite šią masę su faršu.
4. Iš faršo suformuokite kukulius, kepkite aliejuje po 4 min. iš abiejų pusių.
5. Prieš patiekdami apliekite pasigamintu padažu.
Skanaus