Aronijas reikia perrinkti ir keletui minučių suberti į verdantį vandenį. Perlieti šaltu vandeniu ir nuvarvinti. Iš vandens ir cukraus išvirti sirupą, supilti ant uogų. Jas užvirinti ant silpnos ugnies ir pavirti 5 min. Palikti per dieną, paskui vėl užvirinti.

Obuolius nulupti ir supjaustyti. Suberti į aronijas ir maišant pavirti 20 min. Suberti citrinų rūgštį, vanilinį cukrų, išmaišyti ir dar šiek tiek pakaitinti. Supilstyti į stiklainius ir užsukti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją