Pašnekovės teigimu, labai svarbu, kad moteris pažintų save, pamiltų save tokią, kokia ji yra, ir galiausiai, kad ji būtų laiminga ir pasitikinti savimi.
 
Savęs ieškoti galima visą gyvenimą
 
Moterims dvasinis ieškojimas prasideda dar paauglystėje ir tęsiasi visą gyvenimą. R. Černiauskaitė tikino, kad niekada nėra per vėlu pradėti savęs pažinimo ir pasitikėjimo studijas.
 
„Žmonių nuomonė buvo tokia, kad pas mus ateina mokytis jaunos merginos, tačiau iš tikro čia ateina vidutinio, šiek tiek vyresnio amžiaus moterys. Tai buvo toks pirmas stereotipas. Antras buvo, kad galbūt man jau per vėlu, aš galbūt per sena tokiems užsiėmimams“, - teigė R. Černiauskaitė.
 
Žinių radijo laidoje „Verslo ritmu“ pašnekovė atskleidė, kad vyriausiai jos mokinei šiuo metu kiek daugiau nei 70 metų. Tad tokie pavyzdžiai, pasak pašnekovės, tik dar kartą įrodo, kad ne amžius svarbiausia, o noras.
 
„Aš visada sakau, kad ne (ne vėlu - red.) Priešingai, jūs visada turite būti moterimi ir skleisti tas moteriškas energijas. Kadangi dabar daug kas pastebėjo, kad moterys tampa vyriškesnėmis. Reikia išlaikyti tą balansą, visada atrodyti gražiai, jaunai, rūpintis savo sveikata, jaunyste, tada jos jaučiasi laimingos ir harmoningos“, - mano saviugdos specialistė.
 
Ne verslas

 
Skeptikai tokią veiklą vertina kaip būdą iš pažeidžiamų moterų susikrauti papildomus pinigus. Visgi pati R. Černiauskaitė tikino, kad tai nėra didelis verslas, kuris būtų pelningas.
 
„Juk kai kurie užsiėmimai būna ir nemokami. O kai kurie – mokami, nes mes irgi turime mokėti už nuomą, lankome seminarus, visur važinėjame, investuojame į tas žinias, jas perduodame.“

Visą laidos įrašą galite išgirsti čia.