12
Kitas

Štai teisingas atsakymas

Jums reikia rasti paslėptą raidę. Paveikslėlyje – daugybė raidžių „E“, tarp kurių paslėpta viena „F“. Ar įžvelgsite, kur ji?

Tokie klasikiniai galvosūkiai lavina smegenis. Kai ieškote nuo akių paslėpto objekto, gerėja ryšiai tarp neuronų jungčių smegenyse. Impulsai perduodami greitai, tiksliai, netrikdoma sąveika tarp įvairių smegenų dalių. Lavinama ne tik atmintis ir intelektas, bet ir logika.

Taigi jūsų užduotis – rasti raidę „F“. Ji ne tokia sunki, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Net jei pabos, patartina nepasiduoti ir treniruotis. Greitai suprasite, kad tai nėra labai sunku. Akys pačios išskiria nuo kitų besiskiriančius objektus. Paslėptai raidei rasti pakanka kelių sekundžių, jei dažnai sprendžiate tokio pobūdžio galvosūkius. Jei ir nesprendžiate, neskubėkite žiūrėti atsakymo, pasistenkit patys jį rasti.

Ar pavyko atrasti raidę „F“?

12
Kitas

Štai teisingas atsakymas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt