12
Kitas

Nekantriausiems išduodame atsakymą.

H. Dabi įspūdingąją nuotrauką padarė dar 2019 metais, tačiau ji ir vėl išpopuliarėjo internete po to, kai šis iš Indijos kilęs fotografas pramogų ir naujienų portalui „The Lad Bible“ pasakojo, kad tykančio leopardo negalėjo įžiūrėti net būdamas vos už kelių metrų nuo jo.

Vyras nuramino daugybę interneto smalsuolių, kurie niekaip nesugebėjo be pagalbos jo nuotraukoje rasti pasislėpusio gyvūno: H. Dabis tikina, kad net ir gyvai šį leopardą „buvo labai sunku pamatyti.“

„Kai dariau šią nuotrauką, tuo metu gyvūnas davė pavojaus signalą, nes pamatė kitą leopardą. Tą vietą, kurioje jis slėpėsi, esu matęs daugybę kartų. Gal ir nepatikėsite, bet buvau tik už kiek daugiau nei dviejų metrų nuo plėšrūno, o vis tiek niekaip jo nepastebėjau. Pamačiau tik tuomet, kai jis sujudėjo ir vikstelėjo uodegą“, – fotografas pasakojo portalui „The Lad Bible“.

Velnioniškai sudėtinga užduotis

Šioje iš pažiūros niekuo neišsiskiriančioje nuotraukoje iš pirmo žvilgsnio galima pamatyti tik supiltą aukštą žemių krūvą, priešais kurią auga medis. Žinoma, ganėtinai maža šios fotografijos skiriamoji geba tikrai nepadeda įžvelgti užsimaskavusio gyvūno: nuotraukoje praktiškai neįmanoma pastebėti leopardo kailio.

Po išpublikuota nuotrauka daugybė socialinių tinklų vartotojų paliko nusivylimo kupinus komentarus, nes, kad ir kaip stengėsi įžiūrėti žvėrį, jiems tai buvo neįmanoma užduotis.

„Prašau, kas nors man parašykite privačia žinute atsakymą. Aš išprotėsiu, jeigu ir toliau spoksosiu į šitą žemių krūvą“, – rašė vienas susierzinęs komentatorius.

„Užtrukau baisiai daug laiko. Leopardas per tą laiką būtų mane susimedžiojęs“, – sakė kitas socialinių tinklų vartotojas.

O trečiasis internautas pridūrė: „Užtrukau maždaug 5 minutes!! Tobula maskuotė... norėčiau pamatyti daugiau tokių nuotraukų.“

12
Kitas

Nekantriausiems išduodame atsakymą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją