1. Atsikratykite nereikalingų daiktų

Kad jūsų namuose energija Chi galėtų laisvai cirkuliuoti, atsikratykite nereikalingo šlamšto. Įsidėmėkite taisyklę – jeigu prie daikto neprisilietėte metus, vadinasi, jis jums nereikalingas. Taip pat atkreipkite dėmesį, kad seni daiktai neša namams tam tikrą energiją, ir ne visada teigiamą. Taigi, atsisveikinkite su nereikalingais daiktais.

2. Venkite pernelyg gausiai dekoruoti

Kai jūsų butas tiesiog perpildytas paveikslų, raižytų veidrodžių, suvenyrų, gėlių, tai taip pat stabdo Chi energijos tėkmę. Išsirinkite keletą puošmenų, aktyvinančių sėkmės, meilės, sveikatos energijas. Žvakių pora puikiai tiks miegamajame, o paveikslas su kalnų vaizdu – darbo kambaryje.

3. Nelaikykite miegamajame veidrodžių

Miegamajame jokiu būdu neturėtų būti veidrodžių. Jei tai neįmanoma, juose bent jau neturėtų atsispindėti jūsų miegančio atvaizdas. Tai, yra, laikykite veidrodį kuo toliau nuo lovos. Jeigu veidrodyje atsispindės miegantis žmogus, tai siurbs iš jo energiją, jei taip miegos pora, provokuos nesutarimus, taip pat silpnins sveikatą.

4. Nekaupkite nemėgstamų figūrėlių

Prisiminkite, kad pagrindinis Fengšui principas – jus turi supti tik jums patinkantys, širdžiai mieli daiktai. Parvežtas iš Tailando išsišiepęs drakonas – ne pats geriausias teigiamos energijos skleidėjas. Tą patį galima pasakyti ir apie suvenyrus – kaukes - jos ne tik atrodo bauginančiai, bet ir neigiamai ir pesimistiškai nuteikia.

5. Neleiskite susidurti stichijoms

Labai svarbu, kad jūsų interjere priešingos stichijos nebūtų greta. Pavyzdžiui, ugnis ir vanduo. Ypač tai svarbu virtuvėje. Juk jeigu skrudintuvą, viryklę ar mikrobangę statysite šalia kriauklės, jūsų finansai gali „ištekėti“. Virtuvė – viena svarbiausių zonų, susijusių su pinigų pritraukimu ir finansine sėkme. Jeigu neįmanoma pertvarkyti, tarp dviejų stichijų statykite medžio gaminius. Tai gali būti ir medinė dėžutė, ir paprasta virtuvinė lentelė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)