Dėkojame visiems, siuntusiems savo meiles istorijas. „Amway“ įsteigti prizai – kūno priežiūros rinkiniai atitenka Rasai, Ilonai ir Kristinai.

Kūno priežiūros rinkinys

„G&H NOURISH+“ produktai su apelsinmedžio žiedų medumi, taukmedžio sviestu ir moliūgų sėklų aliejumi maitina pavargusią kūno odą. Rinkinį sudaro dušo gelis, kūno losjonas, muilas veidui ir kūno bei rankų priežiūros kremai.

Kūno priežiūros rinkinys

„G&H REFRESH+“ produktai su alijošiumi, vynuogių sėklų ir žaliosios arbatos ekstraktais puikiai tiks sausai kūno odos priežiūrai. Rinkinį sudaro dušo želė ir kūno pienelis.

Kūno priežiūros rinkinys

„G&H PROTECT+“ rinkinys sukurtas iš baltosios arbatos ir mėlynių ekstrakto, natūralių mineralų, kurie garantuos jūsų odos apsaugą, kūno švarą ir gerą kvapą. Rinkinį sudaro skystas rankų muilas, muilas, skirtas veidui, bei kūną nuo blogo kvapo saugantys rutulinis ir purškiamas antiperspirantas bei dezodorantas.

Savo istorijas, parašytas taisyklinga lietuvių kalba, siųskite el. paštu gyvenimas@delfi.lt iki liepos 12 dienos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)