Yra daugybė priežasčių, ir jos visos negali būti išvardintos šiame tekste, tačiau keletą svarbiausių galima išskirti. Dažniausia priežastis, kodėl vedę vyrai nori suartėti su vienišomis moterimis yra ta, kad tarp jų yra labai daug lengvai prieinamų. Vyrai turi daugybę galimybių. Aišku, tai nepateisina jų elgesio.

Daug vienišų moterų trokšta sekso su vedusiu vyru

Kai kurios moterys svajoja apie santykius būtent su vedusiu. Tikėkite ar ne, yra moterų, tik ir laukiančių, kol vedęs vyras jas kur nors pakvies. Atminkite, kad santykiams užmegzti reikia dviejų žmonių noro, o ne vieno. Jeigu yra iniciatyva ir iš kitos pusės, vyrui žymiai lengviau pasiekti tai, ko nori. Kai kurie tik nori paįvairinti seksualinį gyvenimą, kai kurie nori pajusti aštresnių pojūčių. Vedęs vyras nori tik pasilinksminti. Jis nori sekso be jokių įsipareigojimų.

Seksas be suvaržymų

Vyrai yra sekso valdomos būtybės. Susijaudinti jiems pavyksta daug lengviau ir paprasčiau negu moterims. Dažnai vedę vyrai nori audringų intymių santykių ir jei negauna to, ko nori, iš žmonos, jie ieško kitur.

Ne toks aktyvus seksualinis gyvenimas santuokoje – dažna neištikimybės priežastis. Seksas – neatskiriama santuokos dalis. Tai intymumas, vienas kito pajautimas. Ypač vyrams intymūs santykiai padeda atsiskleisti vidiniam pasauliui. Kai santuokoje to trūksta, jie pradeda ieškoti kito asmens, intymumo už šeimos ribų.

Netekėjusios moterys atrodo patrauklesnės

Vyrai mėgsta medžioklės jaudulį. Taip yra todėl, kad širdyje jie yra užkariautojai. Kai vyras laimi moters palankumą, „užkariauja“ ją, jis atsipalaiduoja, nebeturi dėl ko kovoti. Taip yra todėl, kad „medžioklė“ baigta. Vyras jaučia, kad nebėra dėl ko stengtis. Kartą jau pasiekęs tikslą, jis jaučia poreikį judėti toliau ir siekti kito užkariavimo.

Netekėjusios moterys turi kitokį požiūrį į gyvenimą, jos nerūpestingesnės, laisvesnės. Tai traukia kai kuriuos vyrus. Jie mėgsta būti tarp moterų, kurios pasitiki savimi, yra labiau atsipalaidavusios.

Vedę vyrai gauna iš vienišų moterų to, ko negauna iš žmonų

Vyrams patinka būti garbinamiems, gerbiamiems, giriamiems. Tai padeda jiems geriau jaustis. Kaip jiems svarbu, kad būtų pastebėti ir įvertinti menkiausi darbai, kurios jie atlieka. Kai kurios vienišos moterys mėgsta sakyti komplimentus vedusiems vyrams, o to jiems dažnai taip trūksta. Jų akyse jie taps superherojais. Vyrai gali susižavėti tokiu bendravimu.

Yra dar keletas priežasčių, kodėl vedę vyrai noriai leidžiasi į nuotykius su vienišomis moterimis. Jei jos pasiūlys tai, ko jie negauna iš žmonos, vyrai ieškos progų „nueiti į šoną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (844)