O (I) kraujo grupės atstovai

Tai lyderiai iš prigimties. Ryžtingai siekiantys savo tikslo, pasitikintys savimi, savimylos. Energingi, komunikabilūs, valingi, linkę į kompromisus.

Šio tipo vyrai nuolat ieško naujovių, todėl moterims reikia pasistengti, kad jie neprarastų domėjimosi jomis. Jie linkę užkariauti, nepakenčia konkurencijos, kritikos, nemėgsta „griežti antru smuiku“.

Bendraudama su tokiu vyru stenkitės elgtis išmintingai ir taktiškai, bendraudamos stenkitės išvengti konfliktų, pasistenkite jam įrodyti, kad jis jums vienintelis ir nepakartojamas.

II (A) grupės atstovai

Jie kantrūs, neryžtingi, nepasitikintis savimi. Jie vadovaujasi principu „septynis kartus atmatuok, aštuntą pjauk“. Jie nelinkę įsimylėti iš pirmo žvilgsnio, jiems nebūdingos romantiškos kvailystės, tačiau su jais jausitės kaip už mūro sienos.

Juk jie – pavyzdiniai tėvai ir vyrai, jiems svarbiausia jų šeimos gerovė. Iš savo partnerių reikalauja to paties, ką ir jie patys duoda: ištikimybės, rūpesčio ir šilumos.

III (B) kraujo grupės atstovai

Šią kraujo grupę turintys vyrai - puikūs diplomatai, visada pasiruošę rasti kompromisą. Jie atviri naujovėms, tačiau nelinkę elgtis neapgalvotai. Jų gyvenimas – nuolatinis juos supančio pasaulio tyrinėjimas, mokymasis ne tik iš savų, bet ir iš svetimų klaidų.

Jiems labai svarbus bendravimas su partnere. Jie gali dėl jos paaukoti visą savo laiką. Jo prioritetai – puikios manieros, geras skonis ir intelektas.

IV (AB) kraujo grupės atstovai

Šios retos kraujo grupės atstovai laikomi pačiais mįslingiausiais ir sunkiai nuspėjamais. Paslaptinga jų aura ir gebėjimas suprasti kitus iš pusės žodžio traukia ir žavi.

Iš pirmo žvilgsnio neperprantami, tačiau ilgiau pabendravus atsiskleidžia. Norint juos sudominti, reikia parodyti išmonę ir originalumą stengiantis išlaikyti ribas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1101)